Szerdára virradó éjszaka legfeljebb kevés fátyolfelhő lehet csak az égen, csapadék nem várható, és a légmozgás is többnyire mérsékelt marad. Hajnalra általában 8 és 16 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szerdán túlnyomóan derült, napos, csapadékmentes idő lesz. Az északi, északkeleti szél a Dunától keletre többfelé megélénkül, a Bodrogközben olykor megerősödik, másutt jellemzően mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között várható.

Csütörtökön nagyrészt derült, napos időre, kevés fátyol-, illetve gomolyfelhőre számíthatunk, csapadék nélkül. Az északkeleti, keleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10, 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29, 33 fok között valószínű.

Országos Meteorológiai Szolgálat

Pénteken napos idő várható fátyol-, illetve gomolyfelhőkkel, csapadék sehol sem valószínű. A keleties szél inkább csak a Kisalföldön élénkülhet meg. A hajnali 11, 19 fokról 31, 35 fokig melegszik fel a levegő.

Szombaton többnyire derült, napos időre, csupán kevés gomolyfelhőre számíthatunk, csapadék nem valószínű. Az északkeleti, keleti szél néhol megélénkül. Hajnalban 14, 21, délután 31, 35 fok várható - írják a meteorológusok.

QP | Quality Placement