Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtökre virradó éjszaka többnyire derült, száraz időre számíthatunk. A légmozgás mérsékelt lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +6 fok között alakul, fagyzugokban hidegebb is lehet.

Csütörtökön sok napsütésre számíthatunk, emellett délelőtt főleg nyugaton és északon helyenként, a délutáni, esti óráktól északnyugat felől egyre többfelé megjelenik a fátyolfelhőzet, amely éjjel vastagszik is. Csapadék nem várható. Elsősorban az Észak-Dunántúlon megélénkül, Sopron környékén megerősödhet a délkeleti, déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul.

Pénteken nyugat, északnyugat felől átmenetileg erősebben megnövekszik a felhőzet egy átvonuló hidegfrontnak köszönhetően. Elsősorban a nyugati és északi megyékben várható elszórtan eső, zápor. A szél egyre nagyobb területen északnyugatira, északira fordul, és főként a Dunántúlon erős lökések is kísérhetik. A hőmérséklet hajnalban a Dunától keletre általában 1 és 7, a Dunántúlon 6 és 11 fok között alakul. A délutáni órákban többnyire 16 és 24 fok várható, északon az alacsonyabb, délen a magasabb értékekkel.

Szombaton gomolyfelhős, felhőátvonulásos idő várható több-kevesebb napsütéssel. A Dunától keletre elszórtan alakulhatnak ki záporok. Az északi, északkeleti szél sokfelé megerősödik, a Dunántúl magasabban fekvő helyein viharossá is fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 6 és 11 fok között alakul, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 11 és 18 fok között valószínű - írják a meteorológusok.