Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombatra virradó éjszaka túlnyomóan derült, csapadékmentes időre van kilátás. Gyenge lesz a légmozgás, sőt több helyen szélcsend várható. A hőmérséklet hajnalban általában 7 és 14 fok között alakul, de a hidegre hajlamos helyeken ennél hidegebb lesz.

Szombaton marad a napos idő, csak kevés fátyol- és gomolyfelhő lehet az égen, főként az ország nyugati és keleti szélein. Csapadék nem lesz, bár az Alpokalján egy-egy futó zápor nem teljesen kizárt. Gyenge marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 29 fok között várható.

Vasárnap napos idő várható fátyolfelhőkkel, de főleg a nyugati, északnyugati megyékben erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés és néhol előfordulhat zápor, esetleg egy-egy zivatar. A Kisalföldön időnként megélénkül az északnyugati szél. A minimum-hőmérséklet többnyire 7 és 14 fok között alakul, az északkeleti völgyekben, illetve a homokhátságokon azonban hidegebb is lehet. A maximum-hőmérséklet 25 és 29 fok között várható.

Hétfőn a fátyol- és gomolyfelhők mellett általában sok napsütésre számíthatunk. Helyenként, főleg az északi megyékben fordulhat elő zápor, esetleg zivatar. A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jellemzően 8 és 15 fok között alakul, az északkeleti völgyekben, illetve a homokhátságokon azonban hidegebb is lehet. A csúcsérték 24 és 29 fok között valószínű - írják a meteorológusok.