Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vasárnapra virradó éjszaka túlnyomóan borult lesz az ég többfelé várható esővel, záporral, elvétve zivatarral. Az északi, északkeleti szél néhol megélénkül. A hőmérséklet késő este 7 és 12, hajnalban 4 és 11 fok között alakul.

Vasárnap eleinte erősen felhős idő valószínű, majd napközben felszakadozik, csökken a felhőzet, és hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Kezdetben még több, majd egyre kevesebb helyen lehet eső, zápor, keleten, északkeleten egy-egy zivatar, legkésőbb északkeleten szűnik meg a csapadék. A Dunántúlon az északnyugati, másutt a délnyugati, déli szél megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 16 fok között alakul.

Hétfőn az ország északkeleti harmadán nagyobbrészt erősen felhős idő valószínű, másutt a köd és rétegfelhőzet feloszlását követően több-kevesebb napsütés várható. Délnyugaton néhol csak lassan ritkul a köd. Reggelig északkeleten még lehet kisebb eső, másutt csak szitálás fordulhat elő. A legtöbb helyen változó irányú, mérsékelt légmozgás lesz a jellemző, de az Alföld északi felén még megélénkülhet a nyugati, délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul - írja az OMSZ.

Kedden megnövekszik, majd megvastagszik a felhőzet. A legtöbb szűrt napsütés északkeleten várható. Délutántól délnyugat felől egyre több helyen ered el az eső, zápor. Kelet felé haladva csökken a csapadék esélye, de estétől már ott is várható kisebb eső. A keleti, délkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 17 fok között alakul.

Szerdán többnyire erősen felhős lesz az ég, inkább csak rövid napos időszakok lehetnek. Több helyen várható eső, zápor. A Dunántúlon az északi, északnyugati, az Alföldön a déli, délkeleti szelet kísérik erős lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 18 fok között alakul, nyugaton lesz a hűvösebb.

Csütörtökön az északi megyékben többnyire erősen felhős lesz az ég, másutt a változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütés várható. Reggelig több helyen valószínű eső, délután már inkább csak záporok lehetnek. A déli, délkeleti szél megélénkül, a Dél-Alföldön meg is erősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 17 fok között alakul - délkeleten a legmagasabb értékekkel.

Pénteken az éjszaka képződött pára, köd feloszlását követően közepesen felhős lesz az ég. Szórványosan valószínű kisebb eső, zápor. A déli, délkeleti szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul.