Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Kedd estig alapvetően gyengén felhős, napos idő lesz, de hétfőn időnként északon, kedden délután nyugaton több lesz a felhő. Csapadék nem várható, többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4, -11 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 0, +5 fok között valószínű.

Szerdán a Dunántúl nagy részén a nap első felében felhős idő valószínű, keletebbre túlnyomóan derült, napos idő várható. Késő délutántól északnyugat felől megnövekszik a fátyolfelhőzet, majd éjszaka meg is vastagszik. Csapadék nem valószínű. A déli, délnyugati szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -10 fok között alakul, a fagypont körüli értékek a felhős Dunántúlon valószínűek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 8 fok között várható.

Csütörtökön szakadozott felhőtakaró lesz felettünk, legfeljebb néhány órás napsütésre van kilátás. Néhol gyenge csapadék (hó, eső, ónos eső) nem kizárt. A déli, délkeleti szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 9 fok között alakul.

Pénteken a szakadozott felhőzet továbbra is felettünk marad, emellett több-kevesebb napsütés várható. Néhol gyenge csapadék (eső, ónos eső) nem kizárt. A változó irányú szél gyenge marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 9 fok között alakul - írják a meteorológusok.