Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Éjszaka derült vagy gyengén felhős lesz az ég, csapadék nem várható. Szerdán gomolyfelhős, napos időre számíthatunk, csak délután, este a Dunántúlon lesz erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, és ott helyenként zápor, zivatar kialakulhat. Éjjel mérsékelt marad a légmozgás, szerdán időnként megélénkül a déli, délkeleti szél. Zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 29 és 34 fok között alakul.

Csütörtökön erőteljes nappali gomolyfelhő-képződés várható több-kevesebb napsütéssel. Hajnaltól főként az északi megyékben elszórtan, napközben már másutt is több helyen alakulhat ki zápor, zivatar. Az északi szél időnként megélénkül, de zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 35 fok között alakul, délen lesz a melegebb.

Pénteken közepesen vagy erősen felhős idő valószínű jellemzően rövidebb napos időszakokkal. Többfelé kell záporra, zivatarra számítani. Az északi szél megélénkül, sőt helyenként meg is erősödik, de zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 25 és 30 fok között alakul, de az Alpokalján ennél néhány fokkal hűvösebb lesz.

Szombaton gomolyfelhő-képződés mellett többórás napsütés várható. Elsősorban délkeleten és a középső megyékben fordulhat elő helyenként zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szél megélénkül, olykor meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30 fok között alakul.

Vasárnap az ország északnyugati felén túlnyomóan derült, napos idő valószínű. A délkeleti felén is többórás napsütés várható, de ott gomolyfelhők képződnek, amelyekből helyenként zápor, zivatar is kialakulhat. Az északi, északkeleti szél napközben megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 31 fok között alakul - írják a meteorológusok.