Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Péntekre virradó éjszaka a középső tájakon változóan, másutt erősen felhős lesz az ég, eleinte keleten, majd délnyugaton, nyugaton több helyen, középen néhol várható zápor, zivatar. Pénteken közepesen és erősebben felhős időszakok és területek egyaránt lesznek, majd délután nyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, északnyugaton elszórtan zápor, máshol többfelé zápor, zivatar valószínű.

A zivatarokat felhőszakadás, jégeső, viharos széllökések kísérhetik. Hajnalig többnyire mérsékelt marad a légmozgás, holnap megélénkül, helyenként meg is erősödik az északnyugati, északi szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 21 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 24 és 29 fok között alakul.

Szombaton a Tiszántúl keleti felén és a középső országrészben várható az erőteljesebb gomolyfelhő-képződés, és arrafelé szórványosan, másutt a többórás napsütés mellett legfeljebb néhol valószínű zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szél élénk, helyenként erős lesz, illetve zivatarok környezetében viharos széllökések lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14, 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 30 fok között alakul.

Vasárnap napos időre számíthatunk, az ország nagy részén kevés, a Tiszántúl egy részén több gomolyfelhővel. A Tiszántúlon helyenként zápor, zivatar előfordulhat, másutt csapadék nem várható. Az északi szél többfelé megélénkül, zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13, 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27, 32 fok között alakul - írják a meteorológusok.