Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Péntekre virradó éjszaka az északkeleti, északii tájakon is csökken a felhőzet. Pénteken túlnyomóan derült, napos, száraz idő várható. Eleinte még néhol élénk nyugati, délnyugati szél mérséklődik, majd holnap helyenként megélénkül a déli, délkeleti. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 20 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 30 és 35 Celsius-fok között alakul.

Szombaton kezdetben országszerte gyengén felhős, napos idő lesz, majd a déli óráktól a Dunántúlon és északon, estétől az Alföldön is fokozatosan megnövekszik a felhőzet, és több helyen alakul ki zápor, zivatar, éjszaka tartósabb is eshet. Északnyugat felől egyre nagyobb területen, de a Tiszántúlon csak estétől a szél déliről északnyugatira fordul, megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14, 21 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25, 35 fok között alakul, északnyugaton marad 30 fok alatt - írják a meteorológusok.

Vasárnap éjszaka sokfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar is, majd reggelre nyugaton már nagyobb területen kiderül az ég. Napközben nyugat felől tovább szakadozik, csökken a felhőzet, a déli órákra a középső országrészben, délután keleten is megszűnik a tartósabb csapadék, és a gomolyfelhős, napos időben már csak néhol alakulhat ki záporeső. Nagy területen erős lesz az északi szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10, 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20, 26 fok között valószínű.