Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombatra virradó éjszaka derült vagy fátyolfelhős lesz az ég, majd hajnalban a Dunántúlon már meg is vastagodhat a felhőzet. Sok helyen párássá válik a levegő, főként az Alföldön és az északi hegyvidékeken foltokban köd képződhet. Csapadék nem lesz. Gyenge, illetve mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet hajnalban 3 és 10 fok között alakul, 5 foknál hidegebb inkább csak a homokhátságokon és az északi völgyekben lehet

Szombaton a fátyolfelhők és a kevés gomolyfelhő mellett alapvetően sok - szűrt - napsütésre számíthatunk, de napközben átmenetileg vastagabb felhők is megjelenhetnek az égen. Legkorábban kora estétől számíthatunk a Nyugat-Dunántúlon záporok kialakulására. Hajnalban elsősorban az Alföldön és az északi hegyvidékek környezetében ködfoltok is ronthatják a látási viszonyokat. Gyenge, illetve mérsékelt légmozgásra számíthatunk, de kora estétől a Kisalföldön északnyugatira fordul és megélénkül a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 11 fok között alakul, 5 foknál hidegebb inkább csak az északi völgyekben és a homokhátságokon lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között várható.

Vasárnap főleg keleten még számítani lehet hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de nyugat felől egyre többfelé beborul az ég. A nyugati és a középső országrészben egyre többfelé várható eső, zápor, keleten estig még kicsi a csapadék esélye. A Dunántúlon sok helyütt megerősödik az északnyugati, máshol megélénkül az északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet nyugaton, északnyugaton 13 és 16, keleten, délkeleten 17 és 22 fok között alakul - írják a meteorológusok.

Hétfőn nyugaton a változó felhőzet mellett hosszabb napos időszakok is lehetnek, másutt közepesen vagy erősen felhős lesz az ég. Reggel, délelőtt több helyen számíthatunk esőre, záporesőre, délutántól főleg a keleti országrészben várható csapadék. Sokfelé megerősödik az északi, északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 11, a csúcshőmérséklet általában 12 és 19 fok között alakul, de északkeleten 20, 22 fokot is mérhetnek.

Kedden nagyrészt erősen felhős vagy borult idő várható, inkább csak nyugaton valószínű több-kevesebb napsütés. Sokfelé várható eső, zápor, főleg a keleti vidékeken helyenként jelentősebb mennyiség hullhat, ugyanakkor a nyugati megyékben kisebb a csapadék esélye. Az északi, északnyugati szelet sok helyütt erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 19 fok között valószínű.