Keddre virradó éjszaka észak felől felszakadozik, csökken a felhőzet, hajnalban helyenként - főként délnyugaton, északkeleten köd, illetve rétegfelhőzet képződik. Az északnyugati szél helyenként megélénkül. A hőmérséklet hajnalban +1 és -4 fok között alakul.

Kedden az éjszaka képződő köd, rétegfelhőzet feloszlása után többnyire gyengén felhős, napos idő lesz, de elsősorban északkeleten tartósabban ködös maradhat az idő. Általában mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 3 és 8 fok között alakul, csak a tartósabban ködös tájakon lesz 5 fok alatt a hőmérséklet.

Szerdán éjszaka az ország nagy részén köd, illetve rétegfelhőzet képződik. Napközben csak kis körzetekben süthet ki a nap, a köd több helyen megmaradhat. Többfelé várható szitálás, főként éjjel, illetve délelőtt ónos szitálás is előfordul. A Kisalföldön megélénkülhet a déli szél, másutt gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +1, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +7 fok között alakul.

Csütörtökön túlnyomóan borult, párás, helyenként tartósan ködös időre számíthatunk. Többfelé várható szitálás, főként éjjel, illetve délelőtt ónos szitálás is előfordul. Gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +6 fok között valószínű - írják a meteorológusok.