A derült területeken is köd, illetve rétegfelhőzet képződik, és szerdán túlnyomóan borult, ködös idő várható, csak kevés helyen lehet felszakadozás. Szitálás, éjszaka ónos szitálás bárhol előfordulhat.

Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak holnap a Kisalföldön élénkülhet meg a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 1 és 5 fok között alakul.

Csütörtökön túlnyomóan borult, párás, helyenként tartósan ködös időre számíthatunk. Többfelé várható szitálás, helyenként szemcsés hó, főként éjjel, illetve délelőtt ónos szitálás is előfordul. Gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +6 fok között valószínű.

Pénteken jobbára erősen felhős, illetve borult, párás időre számíthatunk, helyenként tartósan megmarad a köd. Többfelé várható szitálás, helyenként szemcsés hó, főként éjjel, illetve délelőtt ónos szitálás is előfordul. Gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +4 fok között valószínű.

Szombaton általában erősen felhős, borult, párás, helyenként ködös idő várható. Többfelé előfordulhat szitálás, ónos szitálás, majd főleg északon és keleten szórványosan eső, zápor, havas eső, hózápor is. Gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +2, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +4 fok között valószínű - írják a meteorológusok.