Csütörtökök estig túlnyomóan borult, párás időre számíthatunk, ködfoltokkal, csupán kisebb körzetekben vékonyodhat el, szakadozhat fel a felhőzet. Több helyen előfordul szitálás, néhol kisebb eső, az éjszakai, hajnali órákban elvétve ónos szitálás, gyenge ónos eső sem kizárt.

Általában gyenge, illetve mérsékelt lesz a légmozgás. A hőmérséklet hajnalban -1 és +4, csütörtök kora délután 2 és 6 fok között várható.

Pénteken túlnyomóan borult, párás, néhol ködös időre kell számítani, szórványosan valószínű szitálás, éjszaka, hajnalban a magasabban fekvő területeken néhol ónos szitálás. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között várható.

Szombaton általában borult, párás, néhol ködös idő várható, szórványosan alakulhat ki szitálás, éjszaka a magasabban fekvő területeken néhol ónos szitálás. Az Észak-Dunántúlon megélénkül a délkeleti szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között valószínű - írják a meteorológusok.

Vasárnap többnyire erősen felhős vagy borult, párás, néhol ködös idő várható, csak helyenként szakadozhat fel a rétegfelhőzet. Elszórtan szitálás, éjjel ónos szitálás lehet. A délkeleti, déli szél főleg az Észak-Dunántúlon megélénkül, néhol meg is erősödik, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 7 fok között valószínű.