Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Dunántúlon főleg fátyolfelhők, míg keletebbre már vastagabb felhők várhatók pénteken késő délután. Számottevő csapadék nem valószínű, többnyire mérsékelt marad a légmozgás. Késő estére 3 és 7 fok közé hűl le a levegő – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Éjjel északkelet felől tovább vastagszik, kissé terjeszkedik a felhőzet. A főként fátyolfelhőkkel borított Dunántúlon többfelé, az eleinte még felhősebb keleti országrészben helyenként képződik pára, köd, illetve rétegfelhőzet. A ködös részeken gyenge szitálás előfordulhat. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 0 és +7 fok között várható.

Szombaton délelőtt aztán felszakadozik a köd és a rétegfelhőzet, néhol azonban maradhatnak tartósan borult részek. Másutt a változóan felhős ég mellett több órára kisüt a nap. Délutánra csökkenni kezd a felhőzet, este pedig ismét növekszik a ködhajlam. Számottevő csapadék nem valószínű, a kezdetben felhősebb tájakon néhol szemerkélő eső előfordulhat. Az Alpokalján megélénkülhet az északkeleti szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet a napos részeken 10 és 15 fok között várható, a tartósan borult területeken lehet ennél hidegebb is.

Az szombat éjszaka sokfelé képződő, terjeszkedő köd és rétegfelhőzet egy része vasárnap is megmarad, másutt aznapra már kisüt a nap. Szitálás előfordulhat helyenként. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +7 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet a napos tájakon 11 és 15 fok között, a tartósan borult, párás részeken 7 és 10 fok között alakul.