Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Észak-Dunántúlon és az Észak-Alföldön vegyes halmazállapot ígérkezik (havas eső, néhol ónos eső is előfordul), Komárom megyétől Borsodig, Szabolcsig pedig főleg havazásra van kilátás.

Vasárnap nagyrészt borult lesz az ég. Északkeleten átmenetileg szűnik a csapadék, máshol sok helyütt számítani lehet esőre, havas esőre, melyet délutántól, estétől egyre többfelé hó válthat fel, ugyanakkor nyugat felől csökken a csapadék kiterjedése, illetve mennyisége. A délkeleti, vasárnap a Dunántúlon az északira forduló szelet helyenként élénk lökések kísérik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és +2 Celsius-fok között alakul, azonban északkeleten a fagyzugokban ennél hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 1 és 7 fok között alakul, északkeleten mérhetik az alacsonyabb, délkeleten a magasabb értékeket - írta az OMSZ.

Ez a helyzet EurópábanAz Ibériai-félsziget déli felétől Olaszország középső területein át a Kárpát-medence térségéig magasnyomású zóna húzódik. Ezeken a tájakon viszonylag kevés a felhő, és jellemzően gyenge vagy mérsékelt a légmozgás.

A kontinens többi részéről jóval mozgalmasabb, változékonyabb, szelesebb időt jelentettek. Gyakran beborul az ég és többfelé hull csapadék: Északnyugat-, valamint Délkelet-Európában az eső esik, a Kelet-európai-síkságon havazik, máshol eső, havas eső, havazás egyaránt előfordul.

Hazánk fölé kezdetben még alacsony, szombat estétől azonban már nagyobb nedvességtartalmú, dél, délkeleti irányból átmenetileg enyhébb, majd észak, északnyugat felől egyre hidegebb levegő áramlik - írta az MTI.