Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Pénteken délután fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütésre számíthatunk, a Dunántúl nyugati, délnyugati részén és északkeleten szórványosan, másutt helyenként várható zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A hőmérséklet délután 28 és 34, késő este 20 és 25 fok között alakul. Az OMSZ Zala, Vas, és Somogy megyére adott ki riasztást heves zivatar miatt.

Szombatra virradó éjszaka változóan felhős lesz az ég, helyenként zápor, zivatar előfordulhat. Általában mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A hőmérséklet a késő esti 20 és 25 fokról a hajnali órákra 14, 20 fok közé hűl le.

Szombaton a fátyol- és az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett többórás napsütésre számíthatunk. Többfelé alakulhat ki zápor, zivatar, néhol heves zivatar is előfordulhat. Főként a Dunántúlon megélénkül a nyugati, északnyugati szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. Zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 14 és 20 fok között, a nagyobb városokban 20 fok fölött alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között valószínű. (Rejtélyes halpusztulás a Holt-Marosnál.)

Vasárnap a napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződés várható. Több helyen várható zápor, zivatar, döntően és nagyobb számban a Dunától keletre. Felhőszakadás is lehetséges. Az északnyugati szél megélénkül, zivatar környezetében átmenetileg erős széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 30 fok között alakul.

Képünk forrása: Shutterstock.