Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A kormányzati intézkedéseknek köszönhetően az IKEA újra megnyitja magyarországi áruházait. A megszokott nyitvatartási idők mellett Budaörsön és az Örs vezér terén már péntektől (április 9.), Soroksáron pedig szombattól (április 10.) várják a vásárlókat a zárás előtt megszokott nyitvatartással.

A svéd lánc 15 négyzetméter látogatási limitet vezet be egy vásárlóra, eszerint az Örs vezér terén 1100-an, Budaörsön 1000-en, Soroksáron pedig 1300-an lehetnek egy időben. A biztonságos távolság megőrzése érdekében az IKEA egyértelmű várakozási pontokat jelölt ki azokon a területeken, ahol korábban torlódásokat tapasztaltak.

Bevezetnek egy új látogatószámláló rendszert is, így a vásárlók előzetesen ellenőrizhetik az áruházak aktuális szabad kapacitását a weboldalon. Az IKEA arra kéri látogatóit, hogy csak vásárlás céljából, és – ha lehetséges –, egyedül érkezzenek az áruházakba.

A nyitás mellett üzemelni fog a „Kattints és Vedd Át”, illetve a „Házhoz szállítás” szolgáltatás is, valamint újra elérhető lesz az „Összeszerelési” szolgáltatás, míg a „A Bútorok második élete” szolgáltatás még nem indul újra, hanem csak később.

A nyitás ellenére továbbra is zárva tartanak az IKEA Éttermei, Kávézói, illetve a Játszóházai is. A Svéd Finomságok Boltja nyitva lesz, a Bisztrókból pedig elvitelre lehet vásárolni.

A felelős és biztonságos vásárlási környezet biztosítása érdekében az IKEA arra kéri a vásárlóit, hogy:

  • csak vásárlás céljával látogassák az áruházakat, és – ha lehetséges –, egyedül jöjjenek;
  • tartsanak egymástól 2 méter távolságot az áruházakban és azok előtt is;
  • ügyeljenek a higiéniai szabályokra: használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket, viseljenek az orr és a száj eltakarására alkalmas maszkot;
  • ha tehetik, várjanak a termékek visszaküldésével.