Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Autistic Art Alapítvány népszerű magyar designerek bevonásával és értékes kortárs műalkotásokkal készül téli aukciójára. Különlegesség az idei listán a hat kortárs grafikus alkotásaival ellátott Trucker farmerdzseki, amelyekre a Levi's és az Autistic Art együttműködésének köszönhetően kerültek be a "kínálatba".

Az alapítvány már több mint tíz aukciót szervezett az elmúlt években, legutóbb tavasszal, amelyen 4,2 millió forint gyűlt össze. Az árverések bevételét az Autistic Art az autisztikus spektrumzavarral érintett, önálló életvitelre nem, vagy csak korlátozottan képes fiatalok lakóotthonban elhelyezésének támogatására fordítja.

Kovács Henrietta, az alapítvány vezetője azt mondta: A járvány az alapítványt sem kíméli, számos támogatási forrás elapadt, és az autista lakóotthonok helyzete is nehezebbé vált. A kulturális rendezvények, vásárok, kiállítások többségét törölték vagy elhalasztották, és ez az árverésen gyakran részt vevő kortárs művészek és intézmények jövőjét is bizonytalanná tette. A járvány idején a szóban forgó lakóotthonok dolgozói és vezetői különösen nagy nyomás alatt kell teljesítsenek, és  minden támogatásra szükségük van. Az Autistic Art Alapítvány ezért azt kéri, aki teheti, az árverésen való részvételükkel támogassák munkájukat!

Az aukción szereplő tételek listája itt található.