Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az országos középtávú előrejelzés szerint hétfőn általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, ugyanakkor a Dunántúl északnyugati tájain rövidebb-hosszabb időre a nap is kisüthet. Előbb a délkeleti megyékben, majd napközben az Alföld területén ismét sokfelé várható eső. Délutántól a Dunántúl délkeleti, déli részein is mind több helyen eshet. A Nyugat-Dunántúlon és az Alföldön erős, sőt Sopron és a Zempléni-hegység térségében viharos széllökések sem kizártak. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 8-13 fok között, a legmagasabb 12-18 fok között várható. Délkeleten lesz a leghűvösebb, északnyugaton a legmelegebb.

Kedden az ország északi felén néhány órára kisüt a nap, délen viszont erősen felhős marad az ég, s elszórtan kisebb eső, zápor is lehet. Elsősorban az Alföldön erős, néhol viharos szél is lehet. A leghidegebb órákban általában 7-12 fok valószínű, de az északi völgyekben ennél néhány fokkal hidegebb lesz. Napközben 14-18 fokig melegszik a levegő.

Szerdán is jellemzően felhős lesz az idő, helyenként kisebb eső, zápor is előfordulhat. Ugyanakkor délen rövidebb, északon pedig hosszabb időre is kisüthet a nap. A Dunától keletre erős, néhol viharos széllökések is lehetnek. A minimumhőmérséklet általában 6-11 fok között várható, de a kevésbé felhős, szélvédett területeken ennél néhány fokkal hidegebb lesz. A nappali maximumok 13-17 fok között alakulnak.

Október elsején, csütörtökön csapadék nem valószínű, s az ország nagy részén akár több órára is kisüt a nap. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 4-9 fok között alakul, a derült, szélvédett helyeken hidegebb is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 15-20 fok között várható.

Pénteken többnyire napos idő várható, csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban általában 3-10 fok lehet. Napközben 18-21 fokig melegszik a levegő.

Szombaton elszórtan kialakulhat zápor, de emellett mindenütt kisüt a nap. A minimumhőmérséklet általában 5-11, a maximumhőmérséklet 19-23 fok között alakul.

Vasárnap szórványosan záporra, néhol zivatarra is készülni kell. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 9-14, a legmagasabb 19-24 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.