Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vasárnap a Balatontól keletre többfelé várható hószállingózás, havazás, a Tiszántúlon átmenetileg havas eső, eső is. Késő délutántól nyugat felől felhőzet-csökkenés kezdődik, éjszaka már csak a Tiszántúlon havazhat. Az északnyugati szél élénk, nyugaton több helyen erős lesz. A hőmérséklet kora délután -1 és +4, késő este +2 és -4 fok között valószínű.

Este nyugat felől tovább szakadozik, csökken a felhőzet, az éjszaka második felében északkeleten is megszűnik a hóesés. Ugyanakkor a hajnali órákra északnyugaton növekszik meg a felhőzet, és ott helyenként már gyengén havazhat. Az északnyugati, nyugati szél több helyen élénk lesz. A legalacsonyabb éjszaki hőmérséklet általában -1 és -7 fok között, de a gyengén felhős, szélvédett, havas tájakon -10 fok körül alakul.

Hétfőn északnyugat felől erősen megnövekszik, majd estétől vékonyodik a felhőzet. Összességében több helyen valószínű csapadék; a Dunántúlon többnyire eső, havas eső, estefelé néhol ónos eső, keleten főként havas eső, hó, az Alföld délnyugati részén ónos eső. A délnyugati, nyugati szél megélénkül, néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és -8 fok között, a gyengén felhős, havas tájakon kevéssel -10 alatt alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +6 fok között valószínű, enyhébb idő a Nyugat-Dunántúlon lesz.

Kedden a Dunántúl nyugati felén több, másutt kevés lesz a felhő, elsősorban a nyugaton lehet kisebb csapadék; hó, eső. Estétől a felhőzet kissé keletebbre terjeszkedik. Az északnyugati szél gyakran erős, a Dunántúlon helyenként viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között alakul.

Szerdán kezdetben szakadozott felhőzet lesz felettünk, késő délutántól csökken jelentősen a felhőzet. Számottevő csapadék sehol sem várható. A nyugati szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +3 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 8 fok között alakul, a Dunántúlon lesz enyhébb az idő.