Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vasárnap estig erősen felhős marad az ég, és elszórtan várható kisebb eső, zápor. Késő délután nyugat felől elkezdődik a felhőzet csökkenése. Többfelé megélénkül, főként északon és a középső országrészben meg is erősödik a nyugati, északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul. Késő estére általában 5 és 11 fok közé hűl le a levegő.

Hétfőn általában kevés felhőre, sok napsütésre van kilátás, azonban a Dunántúlon közepesen, illetve erősen felhős időszakok is lesznek, és ott helyenként kisebb eső, zápor is kialakulhat. Többfelé megélénkül, a középső és északi országrészben meg is erősödik a nyugati, északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 5 és 10 fok között valószínű, de északkeleten, illetve a derült, szélvédett tájakon 0, +4 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 16 fok között alakul.

Kedd eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd nyugat felől felszakadozik a felhőzet, rövid napos időszakok is lehetnek. Elszórtan valószínű eső, záporeső. A nyugati, délnyugati szél főként keleten megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 18 fok között valószínű.

Szerdán többnyire erősen felhős lesz az ég, csak délnyugaton lesz kevesebb felhő, ott több órára kisüt a nap. Főként északon és keleten várható eső, záporeső. A délnyugati, nyugati szél időnként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 20 fok között valószínű, északkeleten lesz a hűvösebb.

Csütörtökön változóan felhős lesz az ég, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Csapadék nem valószínű. A nyugati, délnyugati szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 22 fok között alakul.

Pénteken változóan felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütés is várható. csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között alakul.

Szombaton a Dunántúlon kevés lesz a felhő, többórás napsütésre számíthatunk, keleten változóan felhő idő várható rövidebb napos időszakokkal. Csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul.