Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Budapest I. kerületében már a hosszú hétvégén üzembe állították a parkolóórák egy részét - írja a Magyar Nemzet. Ezt azzal magyarázták, hogy bár Budapesten hétvégén a parkolás továbbra is ingyenes volt, a budai Vár és a Citadella környéke nem kapott felmentést hétvégén a díjfizetési kötelezettség alól.

Zalaegerszeg, Nagykanizsa és Szolnok fideszes önkormányzatai a múlt héten bejelentették, hogy egy hét haladékot adnak az autósoknak. Budapest II. kerületének ellenzéki vezetése is úgy döntött, hogy májusban még nem kell fizetni a parkolásért, az önkormányzat parkolóőrei csak figyelmeztetni fogják az autósokat. Szegeden a budapesti Angyalföldön, Józsefvárosban, Erzsébetvárosban és Ferencvárosban a múlt héten már sorban álltak a járműtulajdonosok a parkolási engedélyek megújításáért.

Zalaegerszegen a bérleteseknek automatikusan öt hónappal, 2022 május végéig meghosszabbítják az idei, éves parkolási jogosultságukat. Szolnokon a tavaly megváltott bérletek 2021. december 31-ig érvényesek. Zugló önkormányzata úgy döntött, visszaadja az ott lakók éves parkolási díjának egy részét, illetve aki nem ragaszkodik a pénzhez, annak ugyanannyi idővel meghosszabbítják az engedélyét.