Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A kéthetes eseményre 7000 úszó, 500 szinkronúszó, 300 műugró és 120 vízilabdacsapat érkezett Magyarországra - mondta Borsa Miklós, a szervezőbizottság szóvivője az MTI-nek.

A nyíltvízi úszók küzdelmeire csütörtökön, pénteken és szombaton kerül sor Balatonfüreden, míg az úszók versenyeit - ahol az alsó korhatár 25 év - a jövő héten rendezik a Duna Arénában. (A magyar miniszterelnök szerint nincs olyan rendezvénye a világnak, amit Budapest városa ne tudna megszervezni.)

A magyar szurkolók leginkább a Millennium csapatnéven induló pólóválogatottra kíváncsiak. Vízbe ugrik a Kemény Dénes szövetségi kapitánnyal közösen játékosként háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán. Szintén ott van a keretben a két olimpiai aranyat nyert Fodor Rajmund, Gergely István, Steinmetz Barnabás, Varga Tamás és Vári Attila, illetve a Sydneyben aranyérmes Märcz Tamás, Székely Bulcsú és Varga Zsolt. Mint azt Borsa Miklós megjegyezte, a sztárcsapat első két találkozójára már minden regisztrációs jegy elkelt, így közel hatezren buzdítják majd a korábbi kedvenceket.

A masters-világbajnokság hivatalos megnyitóját 20.30-tól tartják, a Margitszigeti Atlétikai Centrumban sorra kerülő eseményen fellép az ExperiDance, illetve a 100 Tagú Cigányzenekar is.