A jövőben az Állatkerti körúton az állatkert nyitvatartási idején kívüli időszakban lehet majd gépjárművel áthajtani, az állatkert nyitvatartási idejében csak a közösségi közlekedés járművei hajthatnak majd végig - írta a portál.

A Kós Károly sétány lezárása miatt a főváros egyik legfontosabb csomópontját, az M3-as bevezetőt is át kell szabni. A Zoom.hu szerette volna megtudni, hogy mikor kezdődnek itt a munkálatok, de csak megerősítést kaptak: valóban hozzá kell nyúlni területhez.

Eszerint "a közpark fejlesztése mellett fontosnak tartjuk a közösségi közlekedés használatára ösztönző projektek megvalósítását. Ehhez illeszkedve a Fővárosi Önkormányzattal és szakmai cégeivel együtt azon dolgozunk, hogy a belső kerületeket, így a Városliget térségét is tehermentesítő p+r férőhelyek száma jelentősen bővüljön a jelzett térségben. Ezzel egybevág, hogy az M3-as autópálya bevezető szakasz Kacsóh Pongrác út, Hungária körút csomópont térsége a fővárosi p+r fejlesztések egyik régóta szorgalmazott helyszíne".