Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtökre virradó éjszaka az ország északi, északnyugati részén több, másutt kevesebb lesz a felhő, számottevő csapadék már sehol sem valószínű. A délnyugati szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13 fok között valószínű.

Csütörtökön az ország északi felén lesz több és zártabb a felhőzet, délen számíthatunk napos időszakokra. Több helyen várható eső, zápor, főként a déli területeken zivatar. A délnyugati szél élénk, többfelé erős, zivatarok környezetében átmenetileg viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 7 és 13 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 17 és 23 fok között alakul, délen lesz a melegebb.

Pénteken változóan felhős időre számíthatunk többórás napsütéssel. Elszórtan várható záporeső, esetleg egy-egy zivatar is kialakulhat. Az északnyugati, nyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul. (Az időjárás miatt esik a világ bortermelése.)

Szombaton gomolyfelhős, napos idő várható, elszórtan valószínű zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szelet többfelé élénk, néhol erős lökések kísérik, zivatar környezetében a szél viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 26 fok között várható.

A fotó forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.