Személyi sérüléses közlekedési baleset történt július 21-én 15 óra 40 perckor, az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 35-ös kilométerszelvényben, Bicske térségében - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu-n.

Eddig tisztázatlan okból három személygépkocsi ütközött, amelynek következtében két személy sérült. A járművek a külső és belső forgalmi sávot is elfoglalják. A forgalom rendőri irányítás mellet, a kapaszkodó és leállósávban halad.

Szintén a Police.hu közölte, hogy közúti közlekedési balesetben életét vesztette egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között. Szombaton 12 óra 37 perckor a 7-es számú főútvonal 144+500. kilométerszelvényében egy motorkerékpáros és egy személyautó ütközött össze. A baleset következtében a motoros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején 16 óra 28 percig teljes útlezárás volt érvényben, a forgalom újra zavartalanul halad. A baleset körülményeit a Fonyódi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja - közölte a rendőrség.

A kép forrása: Police Hungary/YouTube