Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az intézkedés a Carl Lutz rakpartot érinti, amely a Jászai Mari tértől a Dráva utcai felhajtóig tart.

  • A Jászai Mari tér és a Katona József utca között az Újpesti rakpart ismét kétirányú lesz: északi irányban a Garam utca-Kárpát utca-Dráva utca-Népfürdő utca útvonalon haladhat a forgalom, a déli irányban pedig az Árpád híd felől a Népfürdő utca-Dráva utca-Kárpát utca-Bessenyei utca útvonalon érhető el az Újpesti rakpart.
  • Az Újpesti rakpart szervizútja a Katona József utca és a Szent István park közötti részen észak felé egyirányú lesz a párhuzamos parkolás megtartásával.
  • Az id. Antall József rakpart a Jászai Mari téri déli rámpán közelíthető meg. A Garam utca az Újpesti rakpart és a Pannónia utca közötti szakasza dél felé egyirányúvá válik, a Bessenyei utca ugyanezen szakaszon pedig észak felé lesz egyirányú.
  • A Dráva utca és a Népfürdő utca csomópontját részlegesen, kétszer egy forgalmi sávon megnyitják.
  • A Révész utca kezdetben a Kárpát utca felől behajtva zsákutca lesz, majd várhatóan 2017. március 13-ától kelet felé ismét egyirányúvá válik.
  • A Kárpát utcát a Dráva utcától a Berzsenyi Gimnáziumnál található szervizútig egyirányúsítják.
  • A Pannónia utca Dráva utca és Révész utca közötti szakasza déli irányban továbbra is egyirányú.
  • Az Újpesti rakparton a Margit híd illetve az id. Antall József rakpart felé tartó irányt a Katona József utcánál szétválasztják: így a hídra tartó forgalom nem akadályozza a rakpart felé haladókat. Ezzel párhuzamosan az Újpesti rakpart Katona József utca és Jászai Mari tér közötti északi útja kétirányú lesz.

Az autóbuszok és turistabuszok közlekedését is érintik a változások. Az egyik, hogy észak felé az alsó rakpartról a Jászai Mari téri felhajtón keresztül közelíthető meg a felső rakpart, majd a Garam utca-Kárpát utca-Dráva utca útvonalon lehet továbbhaladni. Dél felé a Dráva utca-Kárpát utca-Bessenyei utca-Újpesti rakpart útvonal javasolt.

A közösségi közlekedést használóknak nem kell újdonságot megjegyezniük, mivel a 15-ös és a 115-ös autóbusz, illetve a 75-ös és a 79-es troli továbbra is az eddigi terelt útvonalon közlekedik - írja az Inforádió.