Gódor Mihály októbertől igazgatóként vezeti a KPMG transzferárképzési csoportját. A 34 éves szakember okleveles közgazdász és adótanácsadó, 2005-ben csatlakozott a KPMG adóosztályához. A nemzetközi adózás területén szerzett tapasztalatokat; elsődlegesen transzferárazással kapcsolatos dokumentálási, strukturálási, kockázatelemzési és tanácsadási projektekben vett részt Magyarországon, illetve - egy kiküldetés keretében - a KPMG amszterdami irodájában.

Gombkötő Bálint októbertől igazgatóként irányítja a KPMG nemzetközi társasági adó és EU-s csoportját. A 38 éves szakember 2000 óta dolgozik a KPMG adóosztályán, mint bejegyzett adószakértő. Dolgozott a KPMG londoni irodájának adóosztályán, ahol jelentős tapasztalatokat szerzett a nemzetközi társasági adózás területén, valamint az EU-csatlakozással kapcsolatos adózási kérdésekben.

Végh Szabolcs októbertől a KPMG transzferárképzési csoportjának szenior menedzsere. A 34 éves szakember okleveles közgazdász, a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen végzett. Karrierjét az államigazgatásban kezdte, dolgozott a Miniszterelnöki Hivatalban, a Magyar Nemzeti Bankban, a Magyar Államkincstárban és a Pénzügyminisztériumban különböző beosztásokban. A közszférában töltött 8 év alatt széles körű tapasztalatokat szerzett elsősorban költségvetési, makrogazdasági, törvényalkotási és adózási kérdésekben. A KPMG adóosztályának transzferárképzési csoportjához 2010-ben csatlakozott.

Zachár Gábor októbertől a KPMG átvilágítási és adóvizsgálati csoportjának szenior menedzsere. A 31 éves okleveles közgazdász, mérlegképes könyvelő és adótanácsadó. 2008-ban csatlakozott a KPMG adóosztályához. Az elmúlt években széles körű tapasztalatokat szerzett nemzetközi és hazai vállalatfelvásárlásokhoz, átvilágításokhoz, átalakulásokhoz és adótervezéshez kapcsolódó adótanácsadói munkákban, valamint az ügyfelek adóhatóságok előtti képviseleténél is.