Megelégelte a több hónapig tartó hirdetés Katona Zsóka, ezért egyedi módszerrel értékesítette balatoni nyaralóját: nyereményjátékon sorsolta ki az ingatlant, azok között akik megvásárolták egy 20 ezer forint értékű e-könyvet. Összesen hatezer darab e-könyvet adtak el, ami összesen 120 millió forint bevételt hozott számára - írja a Ripost.

A balatoni ingatlan nagyjából 90 millió forintot ért, emellett személyi jövedelemadót is kell fizetni a játék után, ami a teljes bevétel 15 százaléka. A nyertes helyett kifizetik az illetéket, valamint ügyvédi és marketingköltségei is vannak az ügynek.

Az ötlet a férje fejéből pattant ki, ez külföldön nem újszerű dolog. Katona Zsóka a lapnak kiemelte: ez nem ingatlantombola, sem nem szerencsejáték, ez egy termékpromóció.

 

Most azonban hatalmas felháborodás tört ki a nyereményjáték résztvevői között, többen ugyanis azzal vádolták meg az eladót, hogy az egész egy átverés. Kiderült, hogy hitel van a nyaralón, bár a sorsolás már megtörtént, egyelőre még az új tulaj nevét sem tudni - írja a lap.