A Magyar Közlönyben megjelent határozat a Gazdaság-újraindítási Alapból 49 milliárd 566 millió forintot osztott tovább. Ebből legtöbbel  - 36,8 milliárddal - az egyházi működési-, program- és fejlesztési támogatások részesültek. A nemzeti agrártámogatásokra 4,4 milliárd,  a kulturális társadalmi, civil és nonprofit szervezetek támogatására 2,9 milliárd, míg a fővárosi, megyei kormányhivatalok és járási kormányhivataloknak 2,5 milliárd forint jutott.

A rendkívüli kormányzati intézkedésekből 7,8 milliárd forintnak lett gazdája. A Hungary Helps Programhoz kapcsolódó támogatások 3,2 milliárdot, a közgyűjtemények támogatása pedig 1,8 milliárdot tesz ki.

Végül a kormány a versenysport és szakmai feladatok támogatását 800 millióval csökkentette, és ezt a pénzt áttette a sportlétesítmény fejlesztések támogatására.

A Napi.hu július elején írt arról, hogy három évre 60 milliárd forintot hagyott jóvá a kormány egyházi működés-, program- és fejlesztési támogatásokra. Ebből az idei támogatás 19,9 milliárd forint, jövőre és 2023-ra pedig 20-20 milliárd forint jut.