Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Reggel, délelőtt csak elvétve és csak kis eséllyel lehet zivatar - írja veszélyjelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az összeállítása szerint délutántól elsősorban a Dunántúl keleti felén és a Duna-Tisza közötti sávban elszórtan alakulhatnak ki zivatarok, ezen belül a terület északi részén heves zivatarok is lehetnek, amelyeket 80 km/h fölötti szélroham, nagyobb méretű jég (~ 2-3 cm) kísérhet. Egy-egy cellában lokálisan nagy mennyiségű ( > 20 mm) csapadék hullhat.

Általános előrejelzés

Északkeleten csökken a felhőzet, megszűnik a csapadék, kisüt a nap, majd kora délutántól az országban többfelé erőteljes gomolyfelhő-képződés kezdődik. A délután második felétől hazánk középső részén több helyen, másutt kisebb eséllyel zápor, zivatar várható.

A déli, délkeleti szél nagy területen megélénkül, helyenként megerősödik, zivatarok környezetében viharos széllökések is lesznek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között alakul. Késő estére 15 és 23 fok közé hűl le a levegő. (Időjárási katasztrófa boríthatja a megszokott rendet - súlyos válság jöhet.)

Fotó forrása: Pixabay