Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Közleményük szerint az oktatóknak és dolgozóknak az operatív törzs által megnevezett területekre a kiutazás egyéni elhatározásból csak szabadság terhére, magánúton lehetséges. Ebben az esetben a hazaérkezést követően három hét önkéntes karanténba kell vonulniuk. Az intézmény egészségügyi dolgozóitól azt kérik, hogy külföldi szakmai rendezvényen ne vegyenek részt.

A DE nemzetközi oktatást koordináló központja levélben kérte a külföldi és külön az iráni hallgatókat, hogy aki három hétnél korábban tért vissza fertőzött területről, és tünetei vannak, maradjon otthon, és telefonon vegye fel a kapcsolatot a központ munkatársaival. Emellett felhívják a diákok figyelmét arra, hogy jelezzék, ha igazolt koronavírusos beteggel érintkeztek.

A DE hallgatói kapcsolatok és szolgáltatások központja a kollégiumi hallgatókat arról tájékoztatta, hogy akik a koronavírus gócpontjának tekinthető területekről 21 napnál nem régebben érkeztek Magyarországra, azt kötelesek jelezni a kollégium vezetésének.

Ezeknek a diákoknak a kollégiumi szobában kézfertőtlenítő szert biztosítanak, amelyet a hallgatók minden kilépésnél kötelesek használni. Az érintett szobák lakóinak figyelmét felhívják arra, hogy a közösségi tereket csak a legszükségesebb esetekben használják.