Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az országos esetszámok emelkedése miatt pénteken látogatási tilalmat léptetett életbe a budapesti Szent János kórházban a kórház vezetése - tudta meg a 444 a kórház kommunikációs osztályától.

Az MTI pedig arról ír, hogy egy koronavírussal fertőzött beteg miatt teljes látogatási tilalmat rendeltek el szombattól a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházban. Az intézkedés a kórház Nyíri úti és Balaton utcai fekvőbeteg telephelyeire vonatkozik, rendkívüli látogatási engedélyt az adott osztály osztályvezető főorvosa adhat.

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes és ideje alatt súlyos, életveszélyes állapotú betegnél egy hozzátartozó, míg kiskorú beteg mellett egyik szülője vagy törvényes képviselője tartózkodhat, továbbá apás szüléseket is tarthatnak. A betegek egyházi személlyel tarthatják a kapcsolatot. A rendelőintézet nyitvatartása változatlan.

Ugyancsak látogatási tilalmat rendeltek el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház több telephelyén - tudatta a kórház pénteken a honlapján. A látogatási tilalmat a megyei kormányhivatal népegészségügyi főosztálya javaslatára az egészségügyi intézmény Szentpéteri kapui, Semmelweis tagkórház és a Szent Ferenc tagkórház telephelyein rendelték el péntektől.