Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az utóbbi egy napban 54 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 807 684 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.

Elhunyt 4 beteg, így az elhunytak száma 29 963 főre emelkedett.

A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 735 937 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 41 784 főre csökkent.

A hivatalos adatok szerint jelenleg 281 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 32-en vannak lélegeztetőgépen.

A beoltottak száma még mindig csak alulról közelíti az 5,5 milliót, mivel 5 421 230 főnél jár, közülük 4 555 029 fő már a második oltását is megkapta - olvasható a kormányzati honlapon.

Az érvényes regisztrációval rendelkezők automatikusan tudnak az interneten időpontot foglalni az oltásra és már az érvényesen regisztrált Magyarországon élő külföldiek és külhoni magyar állampolgárok is tudnak időpontot foglalni a számukra legkedvezőbb kórházi oltópontra és az elérhető vakcinákra.

Az internetes időpontfoglalóban országosan Pfizer-, Sinopharm- és korlátozott mennyiségben még Szputnyik-oltás foglalható. Egyes oltópontokon Janssen és Moderna oltás is elérhető.

Minden olyan helyen továbbra is kötelező a maszk használata, ahol védettek és nem védettek zárt térben találkozhatnak, így a tömegközlekedés során és az üzletekben történő vásárláskor is kötelező a maszk használata.