Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 7-es km közelében két kamion és egy kisbusz ütközött össze. A forgalom csak a leálló sávon halad, torlódnak a járművek. A baleset és az erős forgalom miatt az M7-es csomópont és a 6-os főúti csomópont között, illetve a Nagy Duna-hídon valamennyi forgalmi sávon akadozik vagy araszol a kocsisor, több km-es a torlódás.

Az ellenkező irányban Dunaharaszti és Halásztelek között is rendkívül erős a forgalom, ott 30-35 perc a plusz menetidő. Aki teheti kerülje el a térséget - írja az Útinfom.

Baleset történ az M3-as autópályán is, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 30-as km közelébent. Akadozik a forgalom, 3-4 km-es a torlódás. Aki teheti a 3-as főút felé kerüljön!

Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon, Budaörs és Martonvásár között az erős hétvégi forgalom miatt szakaszos, több km-es torlódásra készüljenek. Aki teheti az M1-es autópálya Bicske - 811-es főút- Székesfehérvár útvonalon kerülheti el a zsúfoltságot a Balaton irányába - ajánlják.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya irányába, a Nagy-Duna hídon javítási munkákat végeznek. A 15-ös és a 14-es km között a forgalmat az M5-ös autópálya felé vezető oldalra terelték, ahol irányonként két-két sáv járható.