Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vasárnaptól keddig lezárják a Bajcsy-Zsilinszky utat az Andrássy út és az Arany János utca között, illetve kedden légibemutató miatt a Kossuth Lajos utcát, az Erzsébet hidat, az Astoriát, a Károly körutat, a Deák Ferenc teret, a pesti alsó rakpartot a Jászai Mari tértől a Havas utcáig, a budai alsó rakpartot a Dombóvári úttól az Üstökös utcáig, a Lánchidat és a Széchenyi István teret is.

Vasárnap és hétfőn a 9-es, a 914-es, a 914A, a 931-es, a 950-es és a 950A autóbusz a Nagykörút-Andrássy út útvonalra terelve jár, hétfő estétől a keddi üzemzárásig a 47-es, a 48-as és a 49-es villamos nem közlekedik, helyette Budán a Kelenföld vasútállomásig a meghosszabbított 56A és a Városház térig meghosszabbított 61-es villamost, Pesten, illetve Buda és Pest között az M4-es metrót érdemes választani.

Május 1-jén, kedden a Kossuth Lajos utca, az Erzsébet híd, az Astoria, a Károly körút és a Deák Ferenc tér lezárása miatt az Erzsébet hídon át közlekedő autóbuszok két szakaszon, megosztva járnak, pesti végállomásuk felől a Blaha Lujza tér, budai végállomásuktól a Szent Gellért tér vagy a Döbrentei térig járnak. A Keleti pályaudvar és a Szent Gellért tér között a 4-es metró használatát javasolja a BKK. Emellett a 100E buszok a Kálvin térig szállítanak csak utasokat, és két szakaszra osztva jár még a 9-es és 105-ös busz, illetve a 2-es és 19-es villamos. A 15-ös és 115-ös, a 16-os busz rövidebb, a 41-es villamos pedig terelt útvonalon szállítja az utasokat. A hajójáratok a Jászai Mari tér (Margit híd) és a Szent Gellért tér (Szabadság híd) között nem járnak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta, hogy lezárják szerdán 20 óráig az V. kerületi Szent István tér déli oldalát a Hercegprímás utcától a Bajcsy-Zsilinszky útig. Szintén szerdán 20 óráig zárják le a Hercegprímás utcát a József Attila utcától a Szent István térig.

Vasárnap 8 órától kedden 24 óráig lezárják az V. és a VI. kerületben a Bajcsy-Zsilinszky utat az Andrássy úttól az Arany János utcáig. Továbbá vasárnap 0 órától ugyancsak hétfőn 24 óráig a Bajcsy-Zsilinszky út buszsávjait mindkét oldalon az Andrássy úttól a Deák Ferenc térig.

Kedden 6-tól 17 óráig lezárják az Andrássy utat az Oktogontól a Bajcsy-Zsilinszky útig, a Bajcsy-Zsilinszky utat az Andrássy úttól a Deák térig, a József Attila utcát a Széchenyi István tértől a Bajcsy-Zsilinszky útig, az Erzsébet teret a Bécsi utcától a Deák Ferenc utcáig, a Király utcát a Rumbach Sebestyén utcától a Károly körútig, a Bárczy István utcát a Városház utcától a Károly körútig, a Károly körutat a Deák Ferenc tértől az Astoriáig, a Dohány utcát a Károly körúttól a Wesselényi utcáig, a Rákóczi utat a Blaha Lujza tértől az Astoriáig, a Kossuth Lajos utcát az Astoriától a Ferenciek teréig, a Szabad sajtó utat a Ferenciek terétől az Erzsébet hídig, az Erzsébet hidat teljes hosszában, a Szép utcát a Reáltanoda utcától a Kossuth Lajos utcáig, a Semmelweis utcát a Vármegye utcától a Kossuth Lajos utcáig, valamint a Múzeum körutat a Kálvin tértől az Astoriáig.

Kedden 12.30-tól 17 óráig lezárják a pesti alsó rakpartot a Jászai Mari tértől a Havas utcáig, a budai alsó rakpartot a Dombóvári úttól az Üstökös utcáig, a Lánchidat (a gyalogos forgalom elől is), valamint a Széchenyi István teret.

A kép forrása: Pixabay.