Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A rendőrség korábban azt közölte, 10 órától átmenetileg lezárják az Erzsébet hidat, továbbá az I., az V. és a XI. kerületet érintően több rakpartot, útszakaszt, épületet kiürítenek. Emellett a műveletek befejezéséig lezárják a XI. kerületben a Budai alsó rakpartot a Petőfi híd alatt, a Szabadság híd irányába, valamint a Szent Gellért rakpartot a Szabadság híd budai hídfőjénél az Erzsébet hídig.

Szintén lezárják a Hegyalja utat a Budaörsi úti kereszteződéstől az Erzsébet híd irányába, a Naphegy utca és a Kereszt utca kereszteződését a Krisztina körút irányába, a Krisztina körutat a Dózsa György tértől az Erzsébet híd irányába, a Lánchíd utcát a Clark Ádám tértől, továbbá az I. kerületben a Budai alsó rakpartot a Halász utcától az Erzsébet híd irányába.

Lezárás lesz továbbá az V. kerületben a Pesti alsó rakparton a Havas utcától az Erzsébet híd irányába, az Astoriától a Szabad sajtó úton az Erzsébet híd irányába, az Eötvös téren az Erzsébet híd irányába, az Apáczai Csere János utcán a Március 15. tér irányába és a Március 15. téren a Pesti alsó rakpart irányába.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint az Erzsébet hídon járó autóbuszok a hatósági zárás idején megosztva közlekednek, pesti végállomások felől a Blaha Lujza térig, a budai végállomások felől a Déli pályaudvarig vagy a Móricz Zsigmond körtérig.

A BKK a lezárások idején a metróvonalak igénybevételét ajánlja, az M2-es és az M4-es metró, valamint a 4-es és a 6-os villamos szükség esetén sűrűbben közlekedik.

Kép forrása: MTI Fotó/Kovács Tamás