Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A lezárás után Budapest és Érd felől nem lehet majd felhajtani az M0-s autóútra az M1-es autópálya, Győr irányába, a lehajtási lehetőség ugyanakkor továbbra is megmarad!

A 6-os főúton Budapest és Érd felől érkezők az M6-os autópályán keresztül tudnak felhajtani az M0-s autóútra. Emiatt az M6-os autópálya Érd észak csomópont és az M0-s autóút közötti szakasza mindkét irányba ingyenes lesz személyautók és nehézgépjárművek számára is.

A korlátozásokhoz kapcsolódóan a 6-os főút érintett szakaszán található jelzőlámpákat is átprogramozzák. A felhajtó lezárása és a terelés várhatóan júniusig marad érvényben. Az új burkolati jelek már elkészültek, és az elmúlt időszakban éjszakai munkavégzés mellett összesen 532 méternyi acél elválasztó elemet szállítottak ki az M5-ös autópálya felé vezető oldalon a 12-es és 14-es kilométerek közötti szakaszra.

A terelés kiépítéséhez további 1 kilométernyi acélelemet szállítanak ki. Az elemek daruzási munkákkal járó behelyezése, majd az elválasztó fal végleges összeszerelése miatt az M5-ös autópálya felé vezető oldalon egy sávra kell szűkíteni a forgalmat. Ez azt jelenti, hogy október 29-31. között, vagyis hétfőtől-szerdáig, este 19 óra és hajnali 5 óra között végzik majd a korlátozással járó munkákat a szakemberek. A négynapos hosszú hétvégére ugyanakkor korlátozással járó, előre beütemezett munkákat nem terveznek.