Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Budapest irányába vezető oldalon a 19. km szelvénynél új útirányjelző szerkezetek és a hozzájuk tartozó szalagkorlátok építését kezdik meg március 20-án. A munkálatok idejére lezárják a leállósávot a 19 km szelvénynél mintegy 500 méter hosszú szakaszon, ezért a Ring pihenőhelyig 100 km/óra sebességkorlátozás lesz érvényben.

A 20. km szelvény a meglévő zajvédőfalakat bontják, így a leállósáv mellet 300 méter hosszan a külső sáv egy részének elkerítésére is szükség van. Ezen a szakaszon sávelhúzással 2 sávon haladhat forgalom 60km/h sebességkorlátozás mellett - írják.

Mindezekkel egy időben a parkolóhelyek zárásával megkezdődik a Ring pihenőhely megszüntetése is.

Vásárosnamény irányába haladó oldalon megmarad a ki- és felhajtási lehetőség a pihenőhely irányából, ugyanakkor a szolgáltatási funkciók (WC, padok) már nem lesznek elérhetőek a közlekedők számára.

Budapest irányába haladó oldalon megszűnik a pihenőhelyre történő kihajtás lehetősége, a felhajtás viszont továbbra is biztosított a forgalom számára. Ezen az oldalon is megkezdődik az épületek elbontása, így a pihenő szolgáltatásait már itt sem nem tudják igénybe venni a közlekedők.

A Ring Pihenőhely helyett a Szilas, illetve a Jakabpusztai pihenőt használhatják az autósok, melyek megközelítőleg 6 km távolságra találhatóak a megszűnő Ring pihenőhelytől.