Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A testületben Lengyelország, Csehország, Észtország, Litvánia, Lettország, Szlovákia, Szlovénia, Magyarország, valamint Ukrajna szakmai szervezete vesz részt.

A Magyar Hidrogéntechnológiai Szövetség szerint a szervezet céljai

 

Eddig is gond volt a légszennyezéssel, de az ember csak tovább ront a helyzetén

Óriásit ugrott az illegális erdőirtás az elmúlt évtizedben Brazília őslakosok lakta vidékein. Az erdőirtás mintegy 96 millió tonna szén-dioxid-kibocsátással járt. Bővebben>>>

Hasonló körülményeken osztoznak a szövetséges országok

A megállapodás aláírói egyetértenek abban, hogy a régiót nem csak közös történelem köti össze, hanem hasonló energia- és fűtési struktúra, valamint hasonló éghajlati viszonyok is, beleértve az energia- és hőigény nagy szezonális különbségeit.

Mindez arra készteti a tagországokat, hogy sürgősen kezdeményezzék az állandó párbeszédet és a közös álláspontok kialakítását, különösen az európai uniós fórumokon.

Kiléphetnek a mellékszerepből a magyar vállalatok

Lepsényi István, a Magyar Hidrogéntechnológiai Szövetség elnöke rámutatott,

azok a hazai nagyvállalatok, amelyek ma a hidrogéniparban tevékenykednek, együtt fognak működni a globális hidrogénipari piacon, és nagyobb részesedést kapnak a nyereségből.

Egyelőre ezek a cégek mind nyugati nagyvállalatok alvállalkozói, de az új együttműködésnek köszönhetően jelentős szereplővé válhatnak.