Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A vagyonát 1994 és 2001 között a Szenzor-Takarék-Bróker Kft. vezetőjeként alapozta meg, állítólag ki nem állhatja a szervilis embereket, csak az okos, autonóm munkatársakat tűri maga körül. Viszont nem könnyű vele dolgozni, mert magasak az elvárásai. Orbánt a Videoton tulajdonosaként ismerte meg mélyebben - írja az Index.

A lapban van egy interjú is vele, ebből kiderül, hogy Orbán Viktor feleségének még 2009-ben Garancsi szervezett egy születésnapi hegymászótúrát Ausztriába. A túrán ott volt Lévai Anikó és Garancsi mellett Hernádi Zsolt Mol-vezér is. Ekkor "kötélbarátságot" kötöttek, a hegymászásban így nevezik, ha két ember a kötél végén egymásra van utalva.

Orbánnal nincs üzleti kapcsolata - állítja, de a kormányfő fia tőle bérel lakást. A híres energiacégről, a MET-ről azt mondja, nem az ő cége, mivel csak tíz százalékban tulajdonos és csak azután szállt be, hogy a MET megállapodást kötött az MVM-mel. Azt viszont elárulta, hogy a MET-es részvényeit oroszoktól vette, de konkrétan nem nevezte meg, kiktől. "Semmilyen üzleti kapcsolatunk nincs" - mondja arra a kérdésre, hogy ő-e Orbán új Simicskája.