Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Május 10-én hétfőn is szárazak maradtak az ivókutak a margitszigeti futópálya mellett, holott a főváros az ígérte, legkésőbb a május 8-9-i hétvégére üzemelni fognak a kutak. A futók azonban szomorúan tapasztalhatták, hogy sem az Árpád hídhoz közel eső parkoló mellett, sem a Margitszigeti Atlétikai Centrum bejáratánál lévő kút nem ad vizet. 

Utóbbi fölött nemrég még egy olyan felirat díszelgett, hogy téliesítették, nyitás tavasszal. Ezt időközben leszedték. A Főkert egy hete még azzal indokolta a kutak nyitásának elmaradását, hogy azt nem lehet megtenni, amíg a fagyveszély el nem múlik, az idei április pedig szokatlanul hideg volt. 

Kapcsolódó

A fagyveszélynek azonban most már nyoma sincs, a kutak pedig még mindig zárva vannak. Lapunk munkatársa egy ott dolgozó Főkert-alkalmazottól megkérdezte, mikor várható a kutak nyitása, és az a választ kapta, hogy talán majd júniusban. Budapest más parkjaiban már régen nyitva vannak az ivókutak, érthetetlen, hogy a Margitszigeten miért késlekednek a nyitással, főleg, hogy ott sok sportoló is használná ezeket az egyre melegebb időben.