Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Elveszi az emberektől a munkát vagy újakat hoz létre? Hogy "néz ki most", és hogyan képzeljük el jövőben? Félnünk kell tőle vagy jobb lesz életünk általa? Lehet lelke, érzelme? Lehetnek jobbak, mint az őket létrehozó ember? Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülhetnek fel sokunkban, ha meghalljuk azt a szót, mesterséges intelligencia (MI). Mégis mi lehet a területet átható szenzáción túli realitás, mi a jelen, és mi jelenti a valós jövőt ezen a területen?

A Future Talks powered by MVM élő, online, interaktív talkshow-n november 30-án a mesterséges intelligencia nemzetközi sztárszakértői vitatják meg a technológia jelenét és jövőjét, illetve válaszolnak a nézők kérdéseire is.

Az esemény itt lesz megtekinthető.

Az eseményen először ül a virtuális kerekasztalhoz:

  • Neil deGrasse Tyson, amerikai asztrofizikus, a közösségi médiában és a National Geographic csatornán a tudományt milliók számára érthetően bemutató, több televíziós sorozatban feltűnő világsztár.
  • Stuart J. Russel, a kaliforniai Berkeley Egyetem, illetve a San Francisco-i Egyetem professzora, idegsebész, a mesterséges intelligencia 118 ország több mint 1300 egyetemén használt alaptankönyv társszerzője.
  • Tilesch György, a Mesterség és intelligencia (BetweenBrains) című könyv társszerzője, a világ egyik legkeresettebb mesterségesintelligencia-szakértője.
  • Buzsáki György, a New York Egyetem orvosi karának professzora, agykutató, a Magyar és az Amerikai Tudományos akadémia tagja, az agykutatás Nobel-díjának megfelelő Agy Díjjal is elismert szaktekintély.
  • Kishonti László közgazdász, az önvezető járművek technológiáját a mesterséges intelligenciára is támaszkodva fejlesztő, AImotive vezérigazgatója.

Az élő talk show ingyenesen, bárki által, regisztráció nélkül követhető az MVM Facebook- és Youtube-csatornáján, illetve az esemény honlapján. Az esemény nyelve angol, magyar nyelvű szinkrontolmácsolással.