Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Észak-Magyarország kis termálfürdője átállt a főszezoni nyitvatartásra, Mezőcsáton június 1-től három hónapon át a hét hat napján várják a fürdőzőket - írja Termalonline.hu.

A jegyárak 200 forinttal emelkedtek, de még így is a jó ár-érték arányú termálfürdők közé tartozik. A mezőcsáti termálfürdő egész évben üzemel, de ősztől csak pénteken, szombaton és vasárnap van nyitva.

A június elsején elindult strandszezon idején átálltak a heti hatnapos üzemre, hétfő mindig szünnap.

A termálfürdő felújítása 2021 nyarán fejeződött be. A beruházásnak köszönhetően egy új családi medencével bővült a fürdő kínálata.

Termál, de nem gyógyvíz

Ez a medence sodrófolyosóval, masszázselemekkel, gejzírekkel van felszerelve. Ezen felül kialakítottak egy 35 négyzetméteres gyermekmedencét is. Felújították a nagy termálmedencét, a bejárati- és öltözőépületet, a fedett medence épületét, valamint a parkolót is.

Mezőcsáton nátrium-hidrogénkarbonátos termálvíz tör a felszínre. A víznek nincs gyógyvíz minősítése, ennek ellenére sokan esküsznek a hatására, főként ízületi és reumatikus panaszok esetén. 

Keddtől csütörtökig és hétvégén 9 és 19 óra között tartanak nyitva. Pénteken 9 és 17 óra között, viszont ezeken a napokon 18 és 22 óra között éjszakai fürdőzést tartanak, ami külön belépővel látogatható.