Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Péntekre virradó éjszaka többnyire közepesen vagy erősen felhős lesz az ég. Helyenként előfordul zápor, zivatar. Az északi, északnyugati szél hajnalra több helyen megélénkül, a Dunántúl egyes részein meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 19 fok között alakul.

Pénteken a középső és keleti országrészben jobbára közepesen vagy erősen felhős lesz az ég. Nyugat felől napközben egyre több helyen felszakadozik, csökken a felhőzet, a Nyugat-Dunántúlon már hosszabb időre is kisüthet a nap. Szórványosan előfordul zápor, zivatar, nagyobb számban a középső országrészben. Az északi, északnyugati szelet főleg a Dunántúlon erős, helyenként viharos lökések kísérik, de zivatarban is viharossá fokozódhat a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 28 fok között valószínű.

Szombaton a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható, főként a keleti megyékben van esély néhol záporra, zivatarra. Az északnyugati nagy területen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között alakul.

Vasárnap gomolyfelhős, napos időre számíthatunk az északkeleti megyékben jobban összeálló gomolyokkal. Elszórtan, nagyobb számban az északkeleti megyékben valószínű zápor, zivatar. Az északnyugati szél megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 12 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között várható - írják a meteorológusok.