Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Szombatra virradó éjszaka a Dunántúl nagyobb részén és a Dunakanyar térségében befelhősödik az ég, másutt jórészt derült idő várható. Az északnyugati területeken néhol jelentéktelen mennyiségű csapadék előfordulhat. A légmozgás gyenge, mérsékelt lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -5 és +3 fok között valószínű, de a fagyzugokban ennél több fokkal hidegebb is lehet.

Szombaton a Dunántúl északnyugati felén is fokozatosan csökken a felhőzet, ott is kisüt a nap, másutt derült, napsütéses idő várható. Az északnyugati területeken jelentéktelen mennyiségű csapadék esetleg előfordulhat. A keleti, északkeleti szél többfelé megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 12 fok között alakul.

Vasárnap többnyire felhőtlen vagy derült lesz az ég, csak néhol jelenhet meg kevés fátyol-, illetve gomolyfelhő. Csapadék nem várható. Az északkeleti, majd a Dunántúlon a délkeleti szelet időnként élénk lökések kísérhetik. A minimum-hőmérséklet általában -7 és 0 fok között valószínű, de a fagyzugokban -11 fokot is mérhetünk. A csúcsérték 7, 11 fok között alakul.

Hétfőn jobbára derült, néhol időnként gyengén felhős, napos időben lesz részünk, csapadék nélkül. Az északkeleti szél helyenként megélénkül. Hajnalra -6 és 0 fok közé csökken a hőmérséklet, de a fagyzugokban hidegebb is lehet. Kora délután 10, 14 fok várható - írják a meteorológusok.