Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vasárnapra virradó éjszaka erősen felhős vagy borult ég lesz a jellemző, inkább csak átmeneti szakadozások, vékonyodások fordulhatnak elő. Az éjszaka második felében elsősorban a Dunántúl nyugati, délnyugati részén lehet esőre, illetve záporra számítani. A dél, délnyugati szél a Dunántúlon élénk marad, másutt mérsékelt lesz a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 6 és 12 fok között valószínű, de az eleinte kevésbé felhős tájakon 3, 5 fok is lehet.

Vasárnap erősen felhős vagy borult lesz az ég, inkább csak átmeneti szakadozások lehetnek. Északkelet felé csapadékzóna terjeszkedik, amelyből több hullámban lehet esőre, záporra számítani (legkisebb eséllyel a délkeleti megyékben). Késő délutántól a Dunántúlon újabb csapadékgócok képződnek, ott ekkor már zivatarok is kialakulhatnak. A délies szél az ország nyugati felén többfelé megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap általában 15 és 19 fok között alakul, a tartósan csapadékos területeken 13, 14 fok körüli értékeket is mérhetnek.

Hétfőn nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, de elsősorban az északi, északnyugati tájakon hosszabb szakadozások is előfordulhatnak. Éjszaka, délelőtt kiterjedtebb csapadékzóna vonul északkelet, kelet felé esővel, záporral, zivatarral. Elvonulását követően az ország nagy részén átmeneti szünetre lehet számítani, majd várhatóan az esti, késő esti órákban érkezik dél felől a következő csapadékrendszer. Hajnalban a kevésbé felhős tájakon pára, köd képződhet. A déli, délnyugati, később a Dunántúlon, valamint a középső tájakon az északnyugatira forduló szelet élénk, néhol erős lökések kísérik. A hajnali 7, 15 fokról 16 és 23 fok közé emelkedik a hőmérséklet - írják a meteorológusok.

Kedden időszakos vékonyodások, szakadozások mellett alapvetően felhős időre számíthatunk, és többfelé várható ismétlődő eső, zápor, zivatar. Élénk, helyenként erős lökések kísérhetik a déli, délkeleti szelet. A hőmérséklet hajnalban 7, 15 fok között alakul. Délután döntően 18, 23 fok közötti értékeket lehet mérni, de a tartósan csapadékos vidékeken ennél hűvösebb is valószínű.