Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vasárnapra virradó éjszaka a frontális felhőzet délkelet felé vonul, amely az éjféli óráktól csökkenni kezd és az ország nagy részén kiderül az ég. A szélvédett délnyugati határ közelében pára, köd képződik. Eleinte helyenként, majd az éjszaka második felétől már csak elvétve fordulhat elő csapadék. Az északnyugatira forduló szél megélénkül, helyeként meg is erősödik, a délnyugati megyékben a délnyugati irányú szél jobbára mérsékelt vagy gyenge marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 13 fok között valószínű.

Vasárnap az ország északkeleti felén felhőátvonulások várhatók sok napsütéssel. A délnyugati országrészben a déli óráktól nyugat felől megnövekszik, helyenként megvastagszik a felhőzet. Néhol futó zápor, este a délnyugati részeken gyenge, időszakos eső előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 18, 19 fok körül alakul, de délnyugaton ennél pár fokkal enyhébb idő valószínű.

Hétfőn felhőátvonulások várhatók, több-kevesebb napsütéssel. Helyenként előfordulhat zápor, északkeleten esetleg egy-egy zivatar is kialakul. Hajnalra a szélvédett, kevésbé felhős helyeken pára-, ködfoltok képződhetnek. Az északnyugati szél sokfelé megerősödik. Hajnalban általában 8, 13 fokot mérhetnek, de a szélvédett völgyekben hidegebb is lehet. Délutánra 15 és 19 fok közé melegszik fel a levegő - írják a meteorológusok.