Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Vasárnapra virradó éjszaka az ország nyugati felében döntően borult idő várható, míg a keleti tájak fölött inkább csak sok és vastag magasszintű felhőzet lesz. Keleti megyéinkben köd képződhet. A Dunántúlon gyenge eső, másutt legfeljebb szitálás fordulhat elő. A délkeleti szél a Dunántúlon és a középső megyékben élénk maradhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jellemzően -1 és +4 fok között alakul.

Vasárnap erősen felhős vagy borult idő várható, elsősorban a Nyugat-Dunántúlon időszakos, gyenge esővel. Keletebbre nem, vagy legfeljebb jelentéktelen mennyiség eshet. A délkeleti szél a Dunántúlon és a középső megyékben élénk, olykor erős lehet, az északkeleti harmadban azonban gyenge marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között valószínű - írják a meteorológusok.

Hétfőn nagyrészt erősen felhős vagy borult, párás időre számíthatunk, de főleg a Dél-Alföldön több-kevesebb napsütés is lehet. Napközben csak helyenként valószínű szitálás, gyenge eső. Estétől nyugat felől összefüggőbb csapadékzóna érkezik, amely kedd hajnalra elérheti a Tiszántúlt. Az északkeleti hegycsúcsokon esetleg vegyes halmazállapot is lehet. A déli, délkeleti szél időnként megélénkülhet, Sopron térségében megerősödhet. A hajnali 0, +5 fokról kora délutánra 4 és 11 fok közé emelkedik a hőmérséklet.