A Magyar Közlönyben megjelent határozat 37 milliárd 279 millió forint átcsoportosításáról rendelkezik, a pénz forrása a központi maradványelszámolási alap.

Jut pénz a Kiemelt Nemzetközi Sportesemény Stratégia és a sportesemény pályázatokra úgy, hogy a működésre 2 milliárd 985 millió, míg dologi kiadásra 10 millió forint fordítható.

Az egyházak az alapintézményeik működtetésére (az szja kiegészítéseként) 157 millió, míg az Európai Tett és Védelem Ligával kapcsolatos kiadásokra 525 millió forinthoz jutottak.

Az Országgyűlés Hivatala tekintélyes összeget, 1 milliárd 396 millió forintot kapott dologi kiadásokra. A Steindl Imre program támogatása 1 milliárd 409 millió forint, ebből felhalmozásra 1 milliárd 109 millió fordítható, a többi a működési kiadásra megy.

A Miniszterelnökség is kapott felhalmozásra 1 milliárd 680 milliót, működésre pedig 720 millió forintot. A szakpolitikai feladatok támogatása 1 milliárd 368 millió forint.

A Miniszterelnöki Kormányiroda költségvetési fejezetben szereplő nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter 26 milliárd 291 millió forinthoz jutott.

Végül a közúthálózat felújítására 1,5 milliárd forint fordítható.