Az elmúlt 72 órában a rendőrök 126 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 7 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 7 személy vesztette életét, 32 súlyos és 87 könnyű sérüléssel végződött - olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 553 személyt fogott el, közülük 113 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 360 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 579 személyt állítottak elő, köztük 272 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 37 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 342 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén január 19-én 0 óra és január 21-én 24 óra közötti időszakban a rendőrök 44 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. (Rendőrök forgatják fel a magyar autópiacot - megjött a lista.)

A rendőrök és a katonák 1 fő határsértőt fogtak el és 15 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. További 1 személlyel szemben embercsempészés, 4 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

Fotó forrása: Police.hu